073 Summer City Runs

Bossche hardloopevenementen slaan handen ineen!
Hardlopen is leuk en gezond. De vele evenementen bieden aan een diversiteit van hardlopers ieder wat wils. Zo kan de recreant zich richten op de gezelligheid en de eigen prestatie, waar de wedstrijdloper voor de winst gaat. Dat is wat hardlopen zo leuk maakt; het is van en voor iedereen.

Dit is te merken aan de verschillende evenementen die georganiseerd worden. Ook rondom Den Bosch zie je dit terug. Zo heeft Engelen de Engelenrun, Den Bosch de Staete Makelaars Jeroen Boschloop en Empel de Omloop van Empel. Stuk voor stuk worden deze georganiseerd door bedreven bestuursleden die elk jaar weer de lopers willen verrassen.

Daarom slaan in 2017 deze evenementen de handen ineen met een Master-klassement “073 Summer City Runs“! Elke hardloper kan zich opgeven voor dit unieke klassement en meestrijden om deze felbegeerde prijs.

De Jeroen Boschloop is pas het begin!

Jeroen Boschloop

+

Engelenrun & Omloop van Empel

=

Summer City Runs

3 hardloopevenementen, 1 klassement

Hoe werkt het?

Het werkt heel simpel: je zorgt ervoor dat je meedoet met alle drie de evenementen en daar zoveel mogelijk punten verzameld. Deze punten krijg je naar gelang je finishpositie en worden na de drie lopen bij elkaar opgeteld. Zie het reglement voor verdere toelichting. Degene met de hoogste score wint de 073 Summer City Runs!
Je kunt kiezen tussen 2 afstanden verdeelt over 3 lopen: 16km of 32km.

De deelnemende evenementen:
Engelenrun – 11 juni 2017 – 6 of 12 km
Staete Makelaars Jeroen Boschloop – 20 juni 2017 – 5 of 10 km
Omloop van Empel – 25 juni 2017 – 5 of 10 km

Meer informatie